Select Page

DIDAKTIČKE IGRAČKE I MATERIJAL

ZA CJELOKUPAN RAZVOJ OSOBNOSTI DJECE

Stolno-manipulativne igračke su korisne za razvoj koncentracije i logičkog razmišljanja i u stolno-manipulativnom centru nalaze se premetaljke, umetaljke, puzzle, magnetna ploča s magnetima, plastelin, kinetički pijesak, razni oblici….

Manipulacija predmeta od različitih materijala kod djece potiče razvoj koordinacije ruka-oko, finu motoriku i senzomotoriku pripremajući ih za aktivnost pisanja.

GRAĐEVNO-KONSTRUKCIJSKI CENTAR uključuje igračke i materijal koji razvijaju prvenstveno motoričke sposobnosti kod djece. U centru se nalaze građevni i konstrukcijski setovi, staze s autićima, prijevozna sredstva, kocke, prometni znakovi i slične.

CENTAR POČETNOG ČITANJA I PISANJA sadrži igračke, materijal i koji djeci predškolskog uzrasta pomaže pri učenju čitanja slova i brojeva, te jednostavnih matematičkih radnji, radne listove, ploče za pisanje, materijal za vježbanje grafomotorike i slično.

Veliki dio materijala iz ovog centra, kao i ostalih je vrlo koristan i u velikom dijelu prilagođen djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju.

OBITELJSKI CENTAR podrazumijeva igračke, materijal i predmete s kojima se djeca susreću u svakodnevnom životu, kao što su kuhinjsko posuđe, mali kućanski aparati, alati i ostalo.

Odojitelji potiču djecu da ih kroz igru nauče pravilno koristiti.

Također kroz IMITATIVNE IGRE i IGRE ULOGA djeca stječu socijalne vještine, pa je time uporabna vrijednost takvih igračaka velika.

ISTRAŽIVAČKO-SPOZNAJNOM CENTRU  glavni je cilj razvoj senzomotoričkih sposobnosti kod djece.
Kroz različite istraživačko spoznajne aktivnosti dijete stječe sigurnost, uči o svojoj okolini i razvija svoju kreativnost i maštu.
Ovdje možete pronaći pribor za izradu pokusa, te edukativni materijal.

U likovno-kreativnom centru ponuđen je materijal i pribor koji omogućavaju djetetu slobodu izražavanja, razvijaju maštu i kreativnost, te senzomotoričke vještine.
Također, djeca izražavaju svoju osobnost koristeći se raznim likovnim tehnikama, te ranije stečenim iskustvima i doživljajima

Za djecu najmlađe životne dobi u ponudi imamo veliki izbor konstrukcijskih setova i kocaka za slaganje većih dimenzija, plišanih igračaka, lopti, guralica, umetaljki, slagalica i ostalih igračaka koje su prvenstveno korisne za razvijanje fizičkih i motoričkih sposobnosti kod djeteta.

U GLAZBENOM CENTRU pronaći ćete glazbene instrumente i pomagala za razvoj sluha.

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM

Kontakt adresa:

M. Gavazzija 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

Email:

nakladapanda@nakladapanda.hr

+385-1-6605-586

Mobilni telefoni:

+385-98-554-240

+385-98-554-241

RADNO VRIJEME:

0 – 24 – Ponedjeljak – Petak

FOLLOW US