Select Page

CENTAR SCENSKOG IZRIČAJA

Centar scenskog izričaja podrazumijeva dramsko-scenski program i pruža djeci mogućnost da se izraze na jedinstven i kreativan način.

Pedagoške metode koje se koriste prilikom rada s djecom, kao i samog centra imaju za cilj da potiču kreativnost, maštu i razvijaju socijalne i komunikacijske vještine kod djeteta.

Također je vrlo bitno uočiti pojedini talent kod djeteta u najranijoj životnoj dobi, pa je jedan od ciljeva i prepoznavanje osobne kreativne dramsko – scenske sposobnosti pojedinca i poticanje na daljnji razvoj u tom smjeru.

U smislu razvijanja psihomotoričkih sposobnosti centar, odnosno lutke koje se koriste kao odgojno sredstvo, imaju bitnu ulogu, jer djeca kroz igre uloga lutkama vježbaju i razvijaju koordinaciju pokreta, percepciju, interakciju s okolinom, izražavaju osjećaje i doživljaje, dakle objedinjuju gotovo sve discipline koje su važne za taj segment razvoja.

U ponudi imamo veliki izbor ginjol lutaka, kao i ostalog materijala.

Pogledajte proizvode, preuzmite kataloge, a za sve upite kontaktirajte nas putem kontakt obrasca na stranici i potrudit čemo se odgovoriti Vam u što kraćem vremenskom roku.

Kontaktirajte nas s povjerenjem

Potrudit ćemo se odgovoriti na Vaš upit u što kraćem vremenskom roku.

Adresa: Milovana Gavazzija 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon/fax: +385-1-6605-586